Skateclinic Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Contact

Nederlands | English
Miniramp op Koningsdag -

De Transmission mobiele miniramp stond in Amstelveen paraat voor een skatedemo voor de koning en koningin!

 


<< Reacties: 0

Skateparcour in Dedemsvaart -

Ons volledige skateparcour en miniramp stond  in Dedemsvaart.2 Dagen lang kon men genieten van een tijdelijk indoor skatepark, de huur daarvan werd in samenwerking met het jongerenwerk hardenberg  gerealiseerd in een oude school in Dedemsvaart. Naast Skaten en Bmx kon men genieten van muziek, skate-demo's en mee doen aan bmx en skateboard wedstrijdjes.

 


<< Reacties: 0

Mobiele miniramp in Doesburg -

Onze kleinste uitvoering van de miniramp stond in jongerencentrum in Doesburg ook hier werd net zoals in Ede de podiumzaal gebruikt. De lengte van de zaal was niet groot genoeg voor onze grotere miniramp maar gelukkig kunnen wij dit aanpassen en toch een leuke mobiel skateramp plaatsen voor de jongeren deze dag. Naast dat het jongerencentrum een skatepark buiten heeft en een grote voetbalkooi is er binnen volop activiteit voor de oudere jeugd.  Het jongerencentrum is een groot voorbeeld van hoe jongeren lekker bezig te houden naast het skaten bouwden hun zelf de gehuurde miniramp op onder onze begeleiding.


<< Reacties: 0

Miniramp in Jongerencentrum in Ede -

Met de miniramp stonden we in Perron 31 jongerencentrum in Ede.Het idee om de podiumzaal te gebruiken als skatepark heeft goed uitgepakt in Ede naast de mobiele miniramp werd nog eens een platen vloer gemaakt om flatground te kunnen skaten.Naast een geweldige skate wedstrijd was het een topdag vol met goede sfeer en energie een topplek voor ons om onze indoor skateramp voor een dag te huren en te plaatsen samen met de jongeren van Perron 31 


<< Reacties: 0

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  >>

 Unknown Media.com