Skateclinic Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Contact

Nederlands | English
Skatepark Ontwerp Maaseik (Belgie) - 3-10-2006

We hebben voor de stad Maaseik in Belgie een skatepark ontworpen! Het ontwerp is in samenwerking met de lokale skaters tot stand gekomen.Het ontwerp van de skatebaan is in een visualisatieplan aangeboden,de skaters van Maaseik konden hierdoor exact de gewenste afmetingen van de skateobstakels tot in alle details aangeven (Voorbeeld Visualisatieplan). De ontwikkelingen van skateparken en skatebanen aan de hand van een visualisatieplan wat door de skaters is samengesteld is een onmisbaar gegeven in de strijd voor betere skateplekken in de toekomst.Ook het het maken van een professioneel visualisatieplan door een bedrijf als de de onze(tenslotte zijn wij ook allemaal skaters)is een onmisbaar feit. Check out het filmpje van het skatepark Maaseik wat in het voorjaar van 2007 gerealiseerd gaat worden.Let vooral op alle basics die in het park aanwezig zijn hierdoor kunnen de skaters jarenlang plezier beleven van hun lokale skateplek!

 Skatepark Maaseik (realisatie 2007):


Flash video kan niet worden afgespeeld.
Controleer of u een Flash player heeft ge´nstalleerd en of uw browser Javascript ondersteund.

Download de meeste recente versie van Adobe Flash Player:
Get Flash Player
<< Reacties: 0

De Transmission Indoor miniramp is een feit! - 1-9-2006

Gezien de jarenlange frustatie van geen overdekte skateplek in Zwolle hebben we er zelf voor gekozen om 365 dagen per jaar te kunnen blijven skaten.De Transmission miniramp is een feit!De plek is a secret spot en alleen toegankelijk voor genodigden en Team-riders.

Lees meer:


<< Reacties: 0

Miniramp skaten op de Surf-Classic 2006 in Domburg - 28-8-2006

Afgelopen weekend stond onze 6 meter brede Miniramp op het strand in Domburg evenals vorig jaar!Check out hoe onze skatebaan 2 dagen lang door jong en oud vereerd werd voor vele sessie's Minirampen on the Beach.

Lees meer:


<< Reacties: 0

Park check out:Brixlegg Oostenrijk - 5-8-2006

Cradle Skatepark

We zijn naar Oostenrijk afgereisd om het Cradle skatepark van Dreamland skateparks te skaten en te bestuderen!

Lees meer:


<< Reacties: 0

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  >>

 Unknown Media.com