Skateclinic Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Contact

Nederlands | English
Doelstelling

Skatepark project ontwikkeling

Ons doel is om door middel van skatepark-visualisatie de skateparken zo te vormen naar de dromen en de wensen van de skaters zodat het skatetechnisch aan alle eisen voldoet.Het uitdragen van de expertise van de skaters is een belangrijk gegeven voor de ontwikkeling van skateparken, hun dromen en wensen vormen de toekomst van een geslaagd en succesvol skatepark of skateplaza. Transmission Skateparks bestaat voor 100% uit skaters in samenwerking met de lokale skaters vormen we het uiteindelijke plan.

Transmission Skateparks bied de opdrachtgever een neutraal visaluatieplan voor de uiteindelijke offerte’s die aangevraagt moeten worden voor de bouw van een skatepark. De opdrachtgever kan zelf met het neutrale plan een keuze maken voor een leverancier. Met het visualisatie plan kan de opdrachtgever tot in alle kleine details aangeven wat de wensen van de skaters zijn.In dit plan zit een plattegrond van het skatepark met alle maatvoeringen ,een 3D overview vanuit vele hoeken en een specificatie van alle onderdelen afzonderlijk. Tijdens de presentatie van het skatepark worden er animatie films van het park getoond, dia’s besproken en skatetechnische uitleg gegeven aan de hand van skate-dvd’s.Uiteindelijk word het presentatie boekwerk aan de projectleider overhandigd.

Skatepark-evenementen

Door middel van skatepark-evenementen laten we zien hoe skaten een niet meer weg te denken sport is die in de skatecultuur een way of life vormt.Wij willen doormiddel van de skateevenementen iedereen kennis laten maken met de skatesport in de meest creatiefe vorm van vermaak en entertainment.Doormiddel van skatevenementen kunnen organisatie's in een gemeente promotie maken voor een toekomstig skatepark in een stad of dorp. 

Transmission Skateparks promoot het skaten via een groot aantal jaarlijkse skateevenementen die wij vele malen organiseren met vele verschillende organisatie’s. Jaarlijks zijn er organisatie’s die zich in februari al melden om voor het vaste klanten bedrag elk jaar onze Miniramp en/of skateparcour te huren.Wij zorgen voor alle wensen van een organisatie omdat we vele dingen inclusief kunnen aanbieden.Elk evenement word tot in de puntjes geregeld, skatedemo’s, skatelessen, skatecontest, prijzen, geluidsinstallatie, tent (voor indoor skaten bij slecht weer) enz…. Alles kan naar wens geregeld worden. Unknown Media.com