Skateclinic Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Contact

Nederlands | English
Miniramp of skate-parcour huren ? - 28-2-2013

Transmission skateteam staat weer voor u klaar om skatedemo's, skateclinics, skateevents enz....voor u te verzorgen.

De miniramp heeft vele namen: skatebaan, halfpipe, skateramp, de huur van een miniramp kan al voor een niet al te hoog bedrag omdat we alles zelf regelen,vervoeren en monteren. In ieder geval kunt u bij ons in 2016 weer terecht om al uw wensen te vervullen, voor een skateboard-demonstratie, skateboard-clinic, skateboard-les enz... kunt u hier de nieuwe standaard offerte aanvragen.

Ook verhuren we complete skateparken/skatebanen, we kunnen op deze manier een beschikbaar plein tijdelijk naar wens inrichten. De mobiele-miniramp en verschillende skate-obstakels word dan een totaalmobiel skatepark.


<< Reacties: 0

Miniramp op het strand - 26-9-2012

Ieder jaar zetten we onze mobiele miniramp op vele plaatsen neer voor skate-demo's,skate-clinics of gewoon voor ieder die een lekker dagje erop wil skaten.Een bijzondere plek dit jaar voor onze mobiele skatebaan was het strand in Wijk aan Zee. Het mooie weer en de gezelligheid van de mensen die op bezoek kwamen in het strandpaviljoen en zo voor hun neus konden genieten van de skateactiviteiten zorgden sowieso voor een topdag.Er werden skateboard demo's verzorgt door het Rollin skateboardteam uit Alkmaar en ook verzorgde deze voor de jongere skaters een skateboard clinic tussen de demo's door,er was dus een leuke afwisseling van beginnende skaters en gevorderde.

Onze miniramp die we al 10 jaar verhuren voor allerlei gelegenheden is in 1 1/2 uur te plaatsen alle werkzaamheden zijn inclusief de basisprijs (vervoer,op en afbouw,skatedemo's/clinics enz..) nergens in Nederland zul je een goedkopere optie vinden als die van ons. Is het zo dat de aanvrager al vaker een mobiele miniramp bij ons gehuurt heeft dan geven wij ook nog eens fikse kortingen. Geintresseerd in de huur van een miniramp?, stuur een mail voor onze standaard offerte naar: info@skateparken.nl 


<< Reacties: 0

Miniramp in de tent op texel! - 25-5-2012

Ondanks het slechte weer hebben we doormiddel van onze grote partytent er toch een geslaagd even van kunnen maken.De miniramp werd door alle skateboarders de hele middag volop gebruikt terwijl het buiten hard waaide en regende.De miniramp contest die door de jongens van Harcore supplies en Mantje Texel werd georganiseerd was een groot succes!Hier een filmpje van alle actie klik hier: Miniramp in de tent op Texel

 

Ook een Miniramp huren ? Klik hier voor alle skatebaan optie's


<< Reacties: 0

Transmission op facebook! - 15-5-2012

Vanaf vandaag staan we op facebook

klik hier:www.facebook.nl/transmissionskateparks


<< Reacties: 0

Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  >>

 Unknown Media.com