Skateclinic Nieuws Doelstelling Ontwerp Skatebanen/Skateparken Skateplaza Verhuur/Demo's Media/video Contact

Nederlands | English
 
Welkom op de site van Transmission Skateparks - 13-1-2021

Mijn naam is Erwin Riezebos eigenaar van het bedrijf Transmission Skateparks.Sinds 2003 ben ik actief als ondernemer in de skateboard en skatepark-scene.

Op deze website zal je de info vinden van wat ik de afgelopen jaren heb ondernomen op het gebied van skateparken, skatebanen ontwerpen en overige activiteiten zoals skateboardclinics en events organiseren, dit vaak in combinatie met het aanbieden van een miniramp of skate-parcour.

De belangrijkste missie en doelstelling van mijn bedrijf is het in contact komen met gemeente's en skatepark/skatebaan gebruikers Met als doel gericht te zijn op het aanbieden van skatepark ontwerpen die in samenspraak met de gemeente en de skatepark gebruikers tot stand zijn gekomen in een uiteindelijk concept-ontwerp.

Door in samenspraak met de gemeente en de skatepark gebruikers tot een begin/concept ontwerp te komen is het voor beide partijen gemakkelijker om de aanbesteding van een nieuw aan te leggen skatepark in te gaan.

De gemeente en de skatepark gebruikers kunnen op deze manier hun eigen plan maken zonder dat een leverancier/skatepark bouwer zich al wil of kan mengen in het voortraject van het conceptplan.

Mocht dit voor jouw als gemeente ambtenaar, skater, skateboarder, bmx'er of stepper interessant  zijn en heb je plannen om ergens in Nederland of België een skatepark-projekt te starten, neem dan gerust contact met mij op via whatsapp/telefoon 0622392920 of email via het onderdeel contact op deze site.

Via social media ben ik ook bereikbaar op Insta:  http://www.instagram.com/erwinriezebos/

<< Terug

Reacties


 Unknown Media.com